Høstespressoen fra Guatemala har nydelig tykk sødme, rund munnfølelse, og gir en lang ettersmak av søte hagebær og mørkt kakaopulver. Her er det mye av alt det gode! Den passer perfekt til espresso– og kaffemaskin (både med- og uten melk), men kan selvsagt også nytes på både presskanne, trakter, eller som håndbrygg. En super allrounder som faller i smak hos alle!
· Høyde: 1800 moh.
· Brennegrad: Medium > mørk
· Prosess: Bærtørket
· Bønnetype: Catuai, Caturra & Pache – 100% Arabica
♥ For hver kilo kaffe du kjøper gir vi 20 kr til barna på Mukasa skoleprosjekt
—
Sommerespresso fra Kenya er en frisk espressokaffe med god syre. Behagelig sødme, medium fylde og rund munnfølelse. Smaksnoter av rips, melkesjokolade og karamell. Innslag av røde bær. Perfekt til espresso og kaffemaskin. Passer også godt til både filter, presskanne og espressokanne. En super allrounder som faller i smak hos alle!
· Høyde: 1783 moh.
· Brennegrad: Medium
· Prosess: Våtforedlet
· Bønnetype: SL-28, Batian, Ruiru 11 & SL-34 – 100% Arabica (AB)
♥ For hver kilo kaffe du kjøper gir vi 20 kr til barna på Mukasa skoleprosjekt