Etiopia Genika Gesha Forest er en søt og rund kaffe med florale noter. Behagelig munnfølelse. Smaksnoter av jordbær, sjokolade og søt frukt. Smaken er typisk for bærtørket Etiopisk kaffe – søt, fyldig og fruktig. Passer utmerket til alle bryggemetoder, inkludert espresso (både med og uten melk).
Gesha kaffe, noen ganger referert til som “Geisha kaffe”, er en kaffe varietet som har sin opprinnelse i Gori Gesha-skogen i Etiopia, selv om den nå dyrkes i flere andre nasjoner i Afrika, Asia og Amerika. Den er viden kjent for sin unike smaksprofil med florale og søte noter. Produsentene foretrekker hånd-plukking av kaffebær (innhøstning), da det bidrar til å sikre at kun de helt modne kaffebærene høstes. Modne kaffebær gir en søtere smaksprofil på kaffen.
· Høyde: 2100 moh.
· Brennegrad: Medium
· Prosess: Bærtørket
· Bønnetype: Gesha Heirloom – 100% Arabica
♥ For hver kilo kaffe du kjøper gir vi 20 kr til barna på Mukasa skoleprosjekt