Etiopia Dhilgee Konga #3 Organic byr på en frisk og søt smak. Delikat og ren munnfølelse. Smaksnoter av fersken, sitron og kjeks. Lett floralt preg. Søt avslutning.
Denne kaffen kommer fra Wete Konga i Yirgacheffe, Etiopia, og er produsert på vaskestasjonen til Wete Ambela Coffee Export PLC, som ligger på 2050 meter over havet. Kaffen dyrkes på tilknyttede gårder som ligger mellom 2050 og 2200 meter over havet, hvor bøndene kultiverer kaffetrærne med stor omsorg. Etter håndplukking blir kaffen pulpet, gjennomgår en 48-timers bløtlegging, og tørkes deretter på afrikanske senger i 18 til 21 dager for å sikre den beste kvaliteten.
· Høyde: 2050 – 2200 moh.
· Brennegrad: Lys
· Prosess: Våtforedlet
· Bønnetype: Heirloom (organic) – 100% Arabica
♥ For hver kilo kaffe du kjøper gir vi 20 kr til barna på Mukasa skoleprosjekt