Espresso Etiopia 3.0 er en mektig espressokaffe fra de velkjente Yirgacheffe-områdene i Etiopia. Kaffen er søt og fyldig med smaksnoter av mango og rød frukt. Passer perfekt til både espresso– og kaffemaskin, samt trakte– og presskannekaffe for en søt og rik smaksopplevelse.
Denne espressokaffen kommer fra Ajere-stasjonen i Yirgacheffe, Etiopia, hvor bøndene dyrker kaffe på gårder som ligger mellom 1950 og 2100 meter over havet. Stasjonen, som ble etablert i 2009, drives av Museyid Sermelo og mottar kaffebær fra små lokale gårder. Produksjonen her er sertifisert av Rainforest Alliance, og bøndene praktiserer dyrking i skygge av lokale trær samt samplanting med enset (falske bananer), noe som bidrar til å opprettholde et bærekraftig økosystem for kaffedyrkingen.
· Høyde: 1950 – 2100 moh.
· Brennegrad: Mørk
· Prosess: Bærtørket
· Bønnetype: Heirloom – 100% Arabica
♥ For hver kilo kaffe du kjøper gir vi 20 kr til barna på Mukasa skoleprosjekt