Espresso fra Etiopia 2.0

Fra 219 kr

Espresso fra Etiopia 2.0 er en mektig espressokaffe fra Gori Gesha skogen i Etiopia Søt og fyldig i munnen. Lang ettersmak. Smaksnoter av søt pære og modne bær. Perfekt til espresso- og kaffemaskin. Kaffen er samtidig godt egnet som både trakte- og presskannekaffe, for de som verdsetter en fyldig og søt kaffe.

· Høyde: 2100 moh.
· Brennegrad: Mørk
· Prosess: Bærtørket
· Bønnetype: Gesha Heirloom – 100% Arabica

♥ For hver kilo kaffe du kjøper gir vi 20 kr til barna på Mukasa skoleprosjekt

Sweet | Søt pære | Modne bær

Mukasa kaffe er 100% naturlig, uten smakstilsetning.

I spesial kaffe av høy kvalitet finnes det mange ulike naturlige smaker. Beskrevet smak er små hint, hvor man over tid lærer seg å kjenne igjen de ulike smakene.

Klima, veksthøyde, og jordsmonn er noen av mange faktorer som bidrar til de unike smaksnotene i kaffen.

Vi utvikler én unik brenneprofil for hver eneste kaffe – dette for å fremheve de naturlige smakene og kvalitetene som finnes i kaffen.

SKU: 60451 Kategori: Merke:

Se alt fra

    0
    Din handlekurv:
    Handlekurven er tomGå til butikken

      Kontakt oss for et konkurransedyktig tilbud


      Du mottar et uforpliktende tilbud innen kort tid.