Costa Rica Tress Milagros er en søt kaffe med rund munnfølelse. Smaksnoter av steinfrukter, bergamott og honning. Mild og behagelig ettersmak. Denne kaffen egner seg godt til alle bryggemåter, men vi liker den spesielt godt på kaffetrakter og som filter-håndbrygg. Perfekt frokostkaffe.
I 55 år har familien Facusse eid og drevet familiegården Tress Milagros i Costa Rica. Siden begynnelsen var gården beplantet med Bourbon og Catuai, og produserte utmerket kaffe med smaksegenskaper som er typiske for Dota-Tarrazu-regionen.
I 2011 bestemte Mauricio Facusse og studievennen Mr. Camilo Merizalde seg for å lage et veldig unikt kaffespesialitetsprogram, og bruke all erfaringen fra Finca Santuario Colombia. Nye sorter ble plantet; Marsellesa, Geisha, Heirloom, Tipica, F1 og Villa Sarchi. Etableringen av dette fantastiske kaffeprosjektet har økt både kunnskapen om- og kvaliteten og smaken på kaffen.
· Høyde: 1650 moh.
· Brennegrad: Medium
· Prosess: Bærtørket
· Bønnetype: Marsellesa Heirloom – 100% Arabica
♥ For hver kilo kaffe du kjøper gir vi 20 kr til barna på Mukasa skoleprosjekt