Årets Påskekaffe 2.0 er en frisk, fruktig og søt kaffe fra Wete Konga i Yirgacheffe, Etiopia. Delikat og ren munnfølelse. Smaksnoter av fersken, sitron og te. Floralt preg. Lang avslutning med søt ettersmak.
· Høyde: 2050 – 2200 moh.
· Brennegrad: Lys
· Prosess: Våtforedlet
· Bønnetype: Heirloom (organic) – 100% Arabica
♥ For hver kilo kaffe du kjøper gir vi 20 kr til barna på Mukasa skoleprosjekt
Sitron | Fersken | Te
Mukasa kaffe er 100% naturlig, uten smakstilsetning.
I spesial kaffe av høy kvalitet finnes det mange ulike naturlige smaker. Beskrevet smak er små hint, hvor man over tid lærer seg å kjenne igjen de ulike smakene.
Klima, veksthøyde, og jordsmonn er noen av mange faktorer som bidrar til de unike smaksnotene i kaffen.
Vi utvikler én unik brenneprofil for hver eneste kaffe – dette for å fremheve de naturlige smakene og kvalitetene som finnes i kaffen.