Årets Påskekaffe 2.0 er fra Kiambu County, som ligger like ved Aberdare-fjellene i Kenya. Påskekaffe 2.0 har en fyldig sødme og spennende syrlighet. Smaksnoter av appelsin og bær. Lang og myk ettersmak.
· Høyde: 1800 moh.
· Brennegrad: Lys
· Prosess: Våtforedlet
· Bønnetype: SL-28, SL-34 & Ruiru 11– 100% Arabica
♥ For hver kilo kaffe du kjøper gir vi 20 kr til barna på Mukasa skoleprosjekt
Appelsin | Bær | Solbær
Mukasa kaffe er 100% naturlig, uten smakstilsetning.
I spesial kaffe av høy kvalitet finnes det mange ulike naturlige smaker. Beskrevet smak er små hint, hvor man over tid lærer seg å kjenne igjen de ulike smakene.
Klima, veksthøyde, og jordsmonn er noen av mange faktorer som bidrar til de unike smaksnotene i kaffen.
Vi utvikler én unik brenneprofil for hver eneste kaffe – dette for å fremheve de naturlige smakene og kvalitetene som finnes i kaffen.