Årets Påskeespresso 2025 er en søt og fyldig bærtørket kaffe fra Honduras. Den er rund og behagelig i munnen, med en kompleks og mektig smak og en lang avslutning. Smaksnoter av moden frukt, sjokolade og vanilje, med hint av karamell. Perfekt til espresso, kaffemaskin og espressokanne. Matcher godt med melk og gir en nydelig cappuccino. Den gjør seg også svært godt på presskanne eller Aeropress, gjerne sammen med en liten sjokoladebit.
Påskeespressoen kommer fra gården Las Lomas, som ligger på 1600 meters høyde i Marcala, sørøst i Honduras. Las Lomas drives av Marysabel Caballero og Moises Herrera, et dedikert ektepar som representerer andre- og tredjegenerasjon av kaffebønder. Kaffebærene foredles ved møllen Xinacla, hvor de leverer bær fra både små og mellomstore gårder. Produksjonen er bærekraftig, med ekteparet som investerer tid og ressurser i å dokumentere prosessene og kontinuerlig forbedre kaffens kvalitet.
· Høyde: 1600 moh.
· Brennegrad: Medium
· Prosess: Bærtørket (Extended Fermentation Natural)
· Bønnetype: Catuai – 100% Arabica
♥ For hver kilo kaffe du kjøper gir vi 20 kr til barna på Mukasa skoleprosjekt