FLAT FRAKT
KUN 69,-
FRI LEVERING
ARENDAL - KR.SAND
FRI FRAKT
OVER 349,-
Jura rensetabletter

Jura rensetabletter

Jura rensetabletter i 25 pakning – Effektiv rengjøring, langvarig beskyttelse

Vedlikehold av automatiske kaffetraktere og hygiene når du arbeider med melk, kaffe og vann er nøkkelen til å opprettholde et høyt nivå av kaffekvalitet.

Hver helautomatiske kaffemaskin fra JURA har en null-vedlikeholds knapp som gjør at maskinen er selvrensende ved kun å trykke på en knapp.

Bruk kun originale JURA rensetabletter til å rengjøre og beskytte JURA automatiske kaffemaskiner. Bare disse tablettene er perfekt match for en automatisk rengjøring.

Nullstill
SKU: 62535 Kategori: Produsent:

Jura rensetabletter – 25 pakning

JURAs forskningsteam har utviklet en enestående rengjøringstablett. Deres intensive arbeid har ført til at rengjøring og beskyttende tiltak fra disse tablettene er betraktelig forbedret. Den nye 2-fase rengjøringstabletten skal ikke bare rengjøre maskinen, men også utsette opphopning av kaffe-fett rester.

Fase I, rengjøring:
Den spesielle oppskriften løser effektivt opp kaffe-fett og partikler i kaffetrakteren og silen. Vann på 80 °C skyller disse komponentene grundig på innsiden og utsiden.

Fase II, beskyttelse:

Spesielle aktive ingredienser tetter flater på tilsvarende komponenter og beskytter dem fra kafferester og fett på lang sikt.

Resultatet:

En hygienisk og ren automatisk kaffemaskin, klar for perfekt kaffe og ultimat nytelse ved å trykke på en knapp.