hario kaldbrygg

- Iskaffe bryggeguide -
Iskaffe
Kaffetrakter
Steg for steg
Iskaffe
Presskanne
Steg for steg
Iskaffe
Hario V60
Steg for steg
Iskaffe
Aeropress
Steg for steg

Hario Kaldbrygger iskaffe - steg for steg

  • Mal 63 gram kaffe, kvernet litt grovere enn presskannemalt. Du kan lage kaldbrygget kaffe med alle typer kaffe, men vi anbefaler kaffer med florale og/eller syrefriske noter, for eksempel Mukasa Etiopia, Mukasa Costa Rica og Mukasa El Salvador.
  • Ha kaffen over i filteret og skru igjen lokket.
  • Sett på flasketuten før du heller 700gram kaldt vann over. Sett på kork og vend flasken forsiktig for å sette i gang bryggeprosessen.
  • Vi anbefaler deg å la flasken stå kaldt i 8-20 timer, før filteret tas ut. Dette er smak og behag, men lar du flasken stå lengre kan det gi en fyldigere og mer konsentrert kaffe.
  • Etter brygging vendes flasken forsiktig før iskaffen helles over i et glass med isbiter, tilsett melk eller fløte om ønskelig.
  • Så er det bare å nyte! Kan oppbevares i kjøleskap i inntil to dager.
Du har nå lagd nydelig cold-brew iskaffe på din Hario Kaldbrygger!