Mukasa presenterer

Kaffe fra Etiopia

Etiopia er kaffens hjemland. Her vokser det etterkommere av de opprinnelige Arabica plantene vilt den dag i dag. Kaffe fra Etiopia kjennetegnes ofte for sine florale toner og fruktige smak.

Etiopia
Dhilgee guji

Mukasa kaffe fra Etiopia er saftig og fruktig. Rundere og mindre syrlighet sammenliknet en “typisk etiopisk” kaffe. Avslutningen og ettersmaken byr på en distinktiv toffee sødme som bare må oppleves! Nydelig som filterkaffe.

Smaksegenskaper:

Fruktig | Toffee | Sweet | Drue

-Høyde: 2000 moh.
-Prosess: Våtforedlet / vasket
-Innhold: Ca. 250 / 1000gram
-Bønnetype: 100% Heirloom, Arabica

Origin: Kelenso Mokonisa washing station

Privately owned communal wetmill in Kerrecha – Mokanisa by Israel Degfa. They are collecting and buying cherries from various smallholders. Israel is putting a lot of time and effort in to increased quality and better preparation on he’s washing stations.

They generally do lot separation based on 150 bags of parchment, equalt to 100 bags of greens.

Mokanisa means the stongest tree in Oromifa.

Be om et tilbud
close slider






Rull til toppen