Mukasa presenterer

Kaffe fra Brasil

Én tredel av verdens kaffe dyrkes i Brasil. Kaffe fra Brasil er ofte fyldig, med lite syrlighet og stor sødme. Vanlige smaksnoter er sjokolade og nøtter. Kaffe fra Brasil er populær som espresso.

Brasil
Sitio Cachoeira

Mukasa kaffe fra Brasil er fyldig, søt og rund i smaken. Hint av nøtter, sjokolade og plomme. En smakfull kaffe som er perfekt for kaffemaskiner til kontor og bedrift, samt som espresso med- og uten melk, til kaffebar.

Smaksegenskaper:

Valnøtt | Sjokolade | Plomme | Fruktig

-Høyde: 1300 moh.
-Prosess: Bærtørket / natural
-Innhold: Ca. 250 / 1000gram
-Bønnetype: 100% Red Catuai, Arabica

Origin: Sítio Cachoeira by Rodrigo Pereira da Silva

Rodrigo Pereira da Silva is the third generation of coffee growers in the family, who has a true passion for coffee culture, as well as his father and grandfather. He only do natural process coffee. His annual production is 50 bags total.

Sitio Cachoeira farm came from his father’s inheritance, and currently Rodrigo is engaged in the production of coffee, along with his brother and his children who intend to continue in coffee growing. Rodrigo is always looking for innovations in sustainable management, and always prioritizing a good harvest and drying each harvest, aiming to achieve more and more great quality coffees and incredible flavors.

Rull til toppen