Jura X8 imponerer

jura x8 imponerer

Som Jura forhandler på Sørlandet ønsker vi å presentere en av bestselgerne til Jura – nemlig X8. Da vi først testet Jura X8 sammen med ferskbrent Mukasa kaffe satt vi igjen med ett inntrykk: Jura X8 imponerer! Jura har klart å lage en automatisk kaffemaskin som virkelig leverer smaksopplevelser utover det vanlige! 

Jura X8 imponerer i alle miljøer

Jura X8 gir deg et bredt spekter med kaffe alternativer. Perfekt for å servere spesialitet kaffe av høy kvalitet.

Det er svært få helautomatiske kaffemaskiner som har imponert meg. Jura X8 imponerer, og er en av de få kaffemaskinene som har gitt meg en virkelig god kopp kaffe! 

– Axel, brennemester Mukasa Kaffebrenneri AS

Jura X8 er sannsynligvis den beste kaffemaskinen på markedet. En kaffemaskin som passer alle steder hvor du vil servere spesialitet kaffe. Her trenger du ikke være barista for å få nydelig kaffe, maskinen gjør alt av seg selv – med kun et knappetrykk!

Med denne modellen har Jura designet en fleksibel maskin som tilbyr mange drikker. Jura X serie passer perfekt for kontorer, og andre steder der du trenger å brygge opptil 80 kopper per dag.

Kaffemaskinen serverer alt fra espresso og kaffe til cappuccino og latte. Alle melkebaserte drikker lages på fersk melk. «One-touch» funksjonen gjør maskinen enkel å betjene – også på offentlige steder med selvbetjening. Du kan programmere opptil 21 kaffedrikker. Maskinen har selvfølgelig også te vann.

Jura X8 imponerer - Perfekt til arbeidsplassen!
Jura X8 imponerer med 21 kaffedrikker.

Jura kaffemaskiner har flere klasseledende funksjoner. Blant disse er alle justeringsalternativene som er tilgjengelige for å optimalisere produktet. Bryggekammeret kan fylles med 5 til 16 gram kaffe. Da bruker maskinen også et pre-brew-alternativ. Selvfølgelig kan både vannmengden og ekstraksjonstiden også justeres. Du velger selv om du justerer på teknikernivå, eller på brukernivå når du lager den enkelte kaffedrikken. Mukasa Kaffebrenneri kalibrerer selvsagt maskinen ved levering for optimal smak etter kundens behov.

En kul funksjon er at du kan styre kaffemaskinen med en tilhørende Jura app på din mobiltelefon. Du kan således brygge alle drikkene ved ett trykk på telefonen. Du kan endre styrke, mengde og temperatur på alle drikker i appen. Dersom du foretrekker en annen mengde eller styrke enn hva kollegaene liker, kan du lagre din egen drikk i appen. Da lager du denne hver gang, uten å måtte endre på maskinens innstillinger.

Appen på telefonen kan også styre alle rengjøringsprogrammene til Jura X8. Videre kan man få interaktiv brukerhjelp, endre maskinens oppsett, holde oversikt over maskinens bruk, herunder statistikk på antall kopper.

Jura kaffemaskiner har helautomatisk rengjøring av melke systemet. I tillegg har de SMART-filtre som sikrer en høy kaffekvalitet. Veldig enkelt og problemfritt kaffehold. Alt i alt er dette den perfekte kaffeløsningen for arbeidsplasser som elsker god kaffe. Med en Jura X8 imponerer du nye og eksisterende kunder.

Jura X8 på jobb

Det er særlig en funksjon på Jura X8 som er verdt å bite seg merke i. Dette er en av få kaffemaskiner som kan lage en hel kanne kaffe med kun ett tastetrykk. Tenk så praktisk til møter og liknende.

Jura X8 imponerer med å kunne lage en hel kanne kaffe til møter på jobb
Veldig praktisk på alle arbeidsplasser!

Mukasa Kaffebrenneri i Arendal er autorisert Jura forhandler, og tilbyr komplette løsninger med både kaffe og kaffemaskin. Vi skreddersyr en løsning som passer din arbeidsplass – uansett størrelse!

Er du nysgjerrig på hva vi kan tilby din arbeidsplass? Vi kommer gjerne ut til dere med en god kopp kaffe for å høre mer om din virksomhet, behov, og ønske til kaffeløsning.

Ta kontakt for en hyggelig prat og et uforpliktende til din arbeidsplass.