Iskaffe oppskrift og andre sommerfristelser

Iskaffe oppskrift
Vi nærmer oss allerede midten av mai. Temperaturen stiger sakte men sikkert i riktig retning, og det er vår i lufta. Sommeren er like rundt hjørnet. Mange assosierer nok kaffe med både innekos og jobb – En drikk som gir varme og energi. Men kaffe er så mye mer enn dette. De fleste har nok smakt både iskaffe og iskrem med sjokoladesaus… Men har du prøvd super-leskende kaldbrygget kaffe uten sukker? Eller hva med vaniljeis toppet med espresso?

Iskaffe oppskrift, og kaldbrygget kaffe - steg for steg

Iskaffe er kort forklart en espresso-shot tilsatt kald melk, isbiter og sukker eller sirup. Iskaffe er enkelt å lage, men for å lage en “ekte” iskaffe trenger man espresso – noe ikke alle har mulighet for å lage hjemme. Fortvil ikke – Kaldbrygget kaffe er like enkelt å lage, smaker bedre, er sunnere og du trenger ikke espressomaskin.

Dersom du følger oppskriften på kaldbrygget iskaffe til punkt og prikke, samt bruker en fruktig og lysbrent kvaliteskaffe – kan vi garantere deg en ting: Du trenger ikke tilsette melk eller sukker. Kaldbrygget kaffe smaker naturlig søtt, er leskende og super-juicy! Perfekt drikk på varme sommerdager, eller som alkoholfritt alternativ i godt selskap.

Iskaffe

Iskaffe oppskrift
Avkjølende nytelse som gir deg et lite energikick​
Du trenger (1 porsjon):
Slik gjør du:

Til denne oppskriften anbefaler jeg å bruke Mukasa Brasil kaffe. Den er fyldig, søt og rund. En perfekt match med melk!

Brennemester, Mukasa Kaffebrenneri AS

Kaldbrygget kaffe

Iskaffe med isbiter oppskrift
Smaker naturlig søtt, er leskende og super-juicy!
Du trenger (1 porsjon):
Slik gjør du:

Jeg anbefaler lysbrent kaffe fra Etiopia eller Burundi for å lage kaldbrygget kaffe. Førstnevnte vil gi deg en superfruktig icetea liknende kaffe. Burundi kaffen har masse smaksnoter av moden frukt, og tung sødme med lang ettersmak.

Brennemester, Mukasa Kaffebrenneri AS

Vaniljeis med espresso

Espresso over iskrem dessert
Dette er sommerens desidert beste- og enkleste dessert!
Du trenger (1 porsjon):
Slik gjør du:

Jeg anbefaler kaffe fra Burundi som espresso til denne desserten.

Brennemester, Mukasa Kaffebrenneri AS

Populære artikler

Meld deg på vårt interessante nyhetsbrev

Vær oppdatert på siste nytt

Ingen spam, kun lærerike artikler og informasjon om nye produkter.