Et spennende utvalg av kaffe

Bli forhandler av Mukasa kaffe

Alle spesialforretninger som setter pris på kvalitet ønskes velkommen som forhandler av Mukasa kaffe. Vi brenner kaffen på bestilling og garanterer ferskbrent, sporbar og rettferdig kaffe.

Vårt kaffesortiment varierer gjennom de ulike lands kaffesesonger og tilgangen på kaffe. Som forhandler vil du kunne tilby dine kunder et variert og spennende utvalg spesialitet kaffe.

Bli forhandler

Vi handler kun rettferdig og sporbar rå-kaffe av høyeste kvalitet. Det medgår utallige timer på utvikling av brenneprofiler og cupping av kaffe for å sikre en smak som overgår dine kunders forventninger. Vi brenner kaffen på bestilling, og kan derfor alltid garantere ferskbrent kaffe

Vår FSR garanti

Mukasa Kaffebrenneri garanterer at kaffen er ferskbrent, sporbar og rettferdig. Vi handler rå-kaffe direkte gjennom vår seriøse kaffeimportør i Oslo.

Dugnad

Vi tilbyr dugnad for din forening, klubb eller idrettslag. Kaffe er en lettsolgt vare som er enkel å levere ut etter dugnaden er ferdig. I tillegg til at dere får en god fortjeneste på dugnaden, støtter vi Mukasa skoleprosjekt for hver enkelt pose som selges under dugnaden.

Send meg et uforpliktende tilbud på

Mukasa forhandler avtale

Vi ser frem til å kunne gi deg et konkurransedyktig tilbud på ferskbrent, sporbar og rettferdig kaffe til din butikk.

Send meg et uforpliktende tilbud på

Forhandler avtale

Vi ser frem til å kunne gi deg et konkurransedyktig tilbud på ferskbrent, sporbar og rettferdig kaffe til din butikk.


Rull til toppen