MUKASA BEDRIFT

- Kaffeleverandør til bedrift -

Kaffe for servering

Gi kundene i din kafé, kaffebar eller spisested en smaksopplevelse!

Driver du en moderne kaffebar med et stort utvalg kaffedrikker?
– Vi har et bredt utvalg lysbrent kvalitetskaffe som byr på en intens og spennende smak.

Driver du en mer tradisjonell kafé, bakeri, eller spisested?
– Vi har også et bredt utvalg av kvalitetskaffe brent for å fremme en mer fyldig, søt og rund smak.

Mukasa kaffe er brent på sporbar og rettferdig råkaffe av høyeste kvalitet!

Vi leverer i hele Norge. For lokale kunder tilbyr vi fri levering på bedrift adressen. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud på velsmakende kaffe, som kan nytes med god samvittighet.

Savner du god kaffe på jobb?

Det finnes ikke noe som heter «Kaffe er kaffe»

‘‘ WOW, denne kaffen smakte fantastisk ’’ – Følelsen man sitter igjen med etter å ha blitt servert en usedvanlig god kopp kaffe. 

Vi nordmenn drikker mye kaffe, hvor mesteparten av denne drikkes på jobb. Koffeinen er for mange den eneste grunnen til å drikke kopp etter kopp med den heller sure kontorkaffen. Vi våger å påstå at en smakfull kvalitetskaffe på jobb gjør de ansatte mer produktive, og bidrar til et bedre og mer sosialt arbeidsmiljø

En rund, fyldig og smakfull kaffe gjør rett og slett arbeidsdagen bedre!

Bruker dere automatisk kaffemaskin, kaffetrakter, presskanne eller espressomaskin? Mange ansatte, eller er du eneste ansatt? Vi finner en løsning som passer perfekt for din bedrift!

Kaffen vår er sporbar, rettferdig og selvsagt brent på råkaffe av høyeste kvalitet. Ved å drikke Mukasa kaffe vil din arbeidsplass være med å bidra til at vi kan støtte skoleprosjektet vårt i Uganda. Les mer om dette HER.

Vi leverer i hele Norge. For lokale kunder tilbyr vi fri levering på bedrift adressen. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

Driver du butikk?

Kaffe fra Mukasa Kaffebrenneri i dine hyller - Glede i alle ledd!

Kundene dine vil glede seg over en smaksopplevelse som nytes med god samvittighet. Bøndene som har plantet, høstet og prosessert kaffen gleder seg over en rettferdig betaling. I tillegg gleder barna på Adolph Mukasa N/P School seg over at vi støtter dem med kr. 5,- for hver pose kaffe som selges ut fra din butikk.

Vi tilbyr forhandleravtale på videresalg av 250 g poser Mukasa kaffe. Egnede forhandlere er alt fra gårds, kolonial og interiørbutikker til kaffebar, kafé og spisesteder. Vi ønsker alle som setter pris på kvalitet velkommen som bedrift kunde óg forhandler av kaffe fra Mukasa Kaffebrenneri AS.

Kaffe fra Mukasa Kaffebrenneri har blitt en populær vare som selger bra. Kundene blir mer og mer opptatt av viktige ting som sporbarhet, miljø og rettferdighet. Vi får også svært gode tilbakemeldinger på at kaffen støtter barna på Adolph Mukasa N/P School i Uganda. 

Kundene strekker seg fra kaffe entusiaster, til de som er glad i spesielle og gode smaksopplevelser. Mukasa kaffe er også en perfekt bursdags eller vertinnegave.

Flere av våre forhandlere har fått sin egen logo på fremsiden av kaffen. Dette er en tjeneste vi utfører helt uten kostnad. Etiketten designes i samarbeid med kunden, og vi forsøker etter beste evne å ivareta ønsker om utseende og tekst.

Vi brenner kaffen på bestilling, og kan derfor garantere ferskbrent kvalitetskaffe med kort leveringstid til din bedrift. Vi er fleksible, og har ingen minimumsbestilling.

Ønsker du å selge sporbar og rettferdig kaffe, som i tillegg støtter en veldedig sak i din butikk? Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud. Vi leverer i hele Norge. For lokale kunder tilbyr vi fri levering på bedrift adressen.

Idrettslag, skole og forening

Kaffedugnad - Enkelt å selge, lett å levere!

Har du barn i forening, idrett eller annen klubb?
– Da er du sikkert kjent med salg av toalettpapir, og jobben med å hente å levere ut sekkene etter avsluttet dugnad.

Gjør det enkelt: En eske som inneholder 85 poser kaffe, er på størrelse med to sekker toalettpapir. Fortjenesten til laget ved salg av en eske vil tilsvare salg av ca 40 sekker toalettpapir. Barna kan fint levere ut noe av den solgte kaffen selv, da den er lett å bære og veier lite.

Kaffe er noe alle drikker, og er en lettsolgt vare. Folk er mer bevisste på sporbarhet og miljø, samtidig som interessen for unike varer øker. For de som ikke drikker kaffe, er kaffen en flott gave å gi bort for alle anledninger. 

I tillegg til at kaffen støtter deres lag eller forening i form av dugnad, gir vi (Mukasa Kaffebrenneri) bort kr. 5,- til Adolph Mukasa N/P School i Uganda for hver pose som selges i dugnaden.

Etter ønske designer vi gjerne en etikett på fremsiden av kaffeposen med deres logo eller navn, helt kostnadsfritt!

Vi brenner kaffen på bestilling etter avsluttet dugnad – dere får derfor helt ferskbrent kaffe, og ingen svinn. Kaffen kan selges som hele bønner, filter/presskanne eller kokemalt. Vi maler kaffen kostnadsfritt rett før levering for å sikre den beste smaken.

Ta kontakt i dag for mer informasjon og et uforpliktende tilbud. Vi leverer i hele Norge. For lokale kunder tilbyr vi fri levering på ønsket adresse.

infosenter

Telefon:
+47 90 21 21 90

Epost:
post@mukasa.no

Adresse:
Vikaveien 16
4817 His

Søknad bedrift avtale

- Motta et helt uforpliktende tilbud -